Waarom is juist de FruitBomb mijn favoriete aas en hoe pas ik dit toe? FruitBomb is een van de eerste boilie producten van The Baits waar ik mee ging vissen. Dit kwam omdat Robert, goede maat van mij dit tegenkwam en eens uitprobeerde. Zelf was ik enorm zoekende naar een goede boilie voor mijn visserij, goed maar ook vooral een boilie die ik zonder twijfel in mijn allround visserij toe kan passen! Ik was nieuwsgierig geworden naar deze boilie omdat hij hier echt leuk op ving, ook instant. Dus…Op naar Nijeveen! Hier enkele zakken FruitBomb met bijbehorende popup opgehaald. En daar ging ik, op naar de waterkant!             

FruitBomb, Vangkracht in de praktijk!!

Direct  enkele kleine stekjes aangevoerd, een uurtje voordat ik daadwerkelijk ging vissen. Een klein PVA zakje gevuld met verkruimelde FruitBomb samen met een boilie aan mijn onderlijn gingen te water. Dit aas leverde mij instant al direct meerdere vissen op! Ik was aangenaam verrast en ben hier ook op andere wateren mee gaan vissen. Hier ving ik nogmaals instant al gelijk meerdere vissen. Ik was overtuigd, dit was voor mij de boilie die ik zocht! 

Nog steeds kan ik met de FruitBomb instant de vissen belagen, ik voer er dan ook nagenoeg niet mee voor. Tegenwoordig vissen we samen ook op groot open water, vanaf de boot. We vissen allebei met de FruitBomb omdat dit mega goede resultaten geeft op groot water! Soms zelfs 5 en meer aanbeten op een hengel per nacht meegemaakt! 

Ik vis de FruitBomb vaak met de snowman rig, een combinatie van een zinkende boilie met daarop een popup. Dit kan natuurlijk ook met alle andere boilies / popups combinaties uit onze range. Op lichte en donkere ondergrond is deze boilie goed zichtbaar, smaakt mierzoet en ruikt ook nog eens heerlijk zoet! Dit is waarom deze boilie ook op groot water een goede instant werking heeft. Vooral de Popup is door zijn knal oranje kleur goed zichtbaar voor de vissen! Dit is ook van de hele range mijn favoriete popup! 

Ook de producten zoals de Baitsmoke en de FruitBomb paste hebben mij in koude tijden toch geholpen om aanbeten te forceren, de paste lost heel langzaam op, aangevuld met baitsmoke laat dit samen een constant spoor van attractie los in de waterlagen. Deze attractieve stoffen trekken de passievere vissen dan toch over de streep en voorkomen zo een koude blank!

Daarnaast vis ik graag met de nieuwe TBS-10 en de RedSquid range van The Baits. Ook deze producten zet ik met vol vertrouwen in!! Zowel instant als op een voerstek.

Is jou interesse nu gewekt en wil je de FruitBomb range eens uitproberen? Wij bieden daarvoor een mooie bucket deal aan!!In deze deal ontvang je voor een kennismakingsprijs een emmer met daarin de meest gangbare FruitBomb producten om een goede indruk te krijgen van de vangkracht van deze boilierange. 

Ga hiervoor naar:
Fruit Bomb bucket DEAL – The Baits