AFWIJKEND HAAKAAS? ONZE HOOKBAITS ZIJN IDEAAL!

Hookbaits

Onze hookbaits zijn bedoeld om met een afwijkend haakaas te vissen. Of je nu kiest voor de Fully Loaded of voor onze  twee kleurige Instant Hookbait. De karper zal dusdanig geprikkeld worden om je haakaas op te nemen, te proeven en daardoor langer in zijn bek te houden!

Fully Loaded of Instant Hookbait: Een Aas dat Alles Heeft

Fully Loaded Hookbaits, zoals de naam al aangeeft, is aas dat doordrenkt is met attractors en smaakstoffen om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de karper. De Fully Loaded hookbait gaat een stap verder omdat het een sterke geur en smaak heeft. De Instant Hookbait heeft dezelfde eigenschappen, maar is visueel aantrekkelijk doordat deze 2-kleurig is. Ook is deze hookbait lichter van gewicht en zal deze verder de bek van de karper in worden gezogen waardoor de haak meer kans heeft om te prikken. 

 

Voordelen van afwijkend haakaas:

  • Intensiteit van Geur en Smaak: Hoobaits hebben een krachtige geur en smaak, waardoor het aantrekkelijk wordt, zelfs op grotere afstanden.
  • Langdurige Werking: De attractors en smaakstoffen blijven lang aanwezig in het water, waardoor het aas langdurig effectief is.
  • Instante Reactie: Karper kan vaak direct reageren op het sterk gearomatiseerde aas, wat resulteert in snellere aanbeten.
Hookbaits

Red Squid Instant Hookbait. Half boilie / half popup.