LIVER GARLIC EEN STINKENDE BESTSELLER!

Liver Garlic boilie

Een aparte boilie met een eigenaardige geur, waarbij de garlic duidelijk aanwezig is. De geur is niet het belangrijkste maar wel de smaak. En smaken doet deze boilie zeker! Net als chips, je pakt een stukje en je wilt gelijk de volgende pakken. Als we vertellen dat er vlees en liver in zit dan zal je dat niet snel doen maar de karper is er gek op!

De boilie is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die de zintuigen van de karper prikkelen. Leverextracten voegen een sterke en langdurige geur toe, terwijl knoflookpoeder niet alleen een aantrekkelijke geur afgeeft, maar ook bekend staat om zijn aantrekkingskracht op karpers. Het vleesmeel, rijk aan voedingsstoffen, geeft de boilie een extra smaakdimensie en maakt deze boilie tot een complete voedingsbron voor de karper.

Aantrekkingskracht op Karpers

Karpers staan bekend om hun verfijnde smaakpapillen en kieskeurige eetgewoonten. Deze boilie speelt hier perfect op in, omdat het aas niet alleen een heerlijke attractie afgeeft maar ook een visuele aantrekkingskracht heeft. De natuurlijke kleur en textuur van de boilie wekken nieuwsgierigheid op bij karpers, wat resulteert in meer aanbeten en een verhoogde kans op een succesvolle vangst.

Boilies

De grote dosis lever in de Liver Garlic boilie. Deze schubkarper was er gek op!