HAAKAAS MET EEN ZEER HOGE DRIJFKRACHT

The Baits pop-ups

Een visuele prikkel in combinatie met geur en smaak en in meerdere smaken en kleuren leverbaar. Op allerlei manieren inzetbaar! Bijvoorbeeld bovenop jouw boilie of knoop er één aan een Chod-rig, Hinged Stiff of Ronnie Rig en menig karper zal de binnenkant van jouw landingsnet zien. Ze zijn voorzien van smaakstoffen waardoor ze het niet alleen van de visuele prikkel moeten hebben. Dit levert op jaarbasis een aantal extra vissen op. Geleverd in een potje van 60 gram in een mix van 16mm rond en 16mm dumbell. Tip, vis deze eens op een voerplek van groundbait aangemaakt met onze liquid voor een supper attractie

 

Waarom gebruiken?

Zichtbaarheid: Zeer goed zichtbaar voor karpers, zelfs op grote afstand. De felle kleuren en opvallende vormen trekken de aandacht, waardoor nieuwsgierige karpers naar het aas worden gelokt.

Obstakelvrij Aanbieden van Aas: In wateren met veel waterplanten of andere obstakels op de bodem, bieden ze een manier om het aas aan te bieden. Hierdoor kun je vissen op of tussen de waterplanten en wierbedden, welke anders niet te bevissen zijn.

 

Albert Fruitbomb Boilie

Perfect voor een hinged, ronnie of een chod rig.