Introduction

De mensen achter Team The Baits

 

The Baits bestaat uit twee eigenaren, Frank Penning en Jeroen Luppe. Het boiliebedrijf The Baits bestaat al jaren maar verdween in de loop der tijd wat naar de achtergrond bij de vorige eigenaar. Wij hebben het Team The Baits in 2014 met hetzelfde concept maar met een frisse blik opnieuw opgestart. Uiteraard met dezelfde range en dezelfde beproefde recepten. Natuurlijk hebben wij wat mensen om ons heen die op de achtergrond met ons meedenken en helpen. Geen groot test team want het testen van onze producten is niet meer nodig, deze waren toch al bewezen succesvol. Hieronder willen wij de mensen achter Team The Baits aan je voorstellen.
Team The Baits

Frank Penning

Eigenaar van The Baits.
Tijd is een belangrijke factor in het vissen, iets dat je niet kan kopen. Kwaliteit is wel te koop en daarom doe ik daar geen concessies aan. Ik zorg er voor dat alles in de puntjes klopt, zorgvuldig voorbereiden en mijn aas doet de rest. Keep it simple iets dat veel mensen vergeten.

Team The Baits

Jeroen Luppe

Eigenaar van The Baits.
”Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”. Ik ga u hier dan ook niet vertellen dat ons aas het beste is, dat moet u zelf maar eens een keer ervaren. De uren die ik vis wil ik zo effectief mogelijk benutten en bereid mijn voerstek dan ook zo goed mogelijk voor. Ik kan genieten van elke karper die ik vang en er is niets mooier dan een karper te vangen met mijn eigen aas!

Team The Baits

Albert Baas

Ik ben Albert Baas, fieldtester en fotograaf bij The Baits. Ik ben al meerdere jaren actief binnen het team van The Baits en zie mijzelf dan ook als een klankbord voor Frank en Jeroen. Zeven jaar terug heb ik een ommezwaai gemaakt in mijn visserij. Van een grote voerplek visser naar een actieve visser. Waar ik vroeger voor ”groot” ging, vind ik het nu mooi om zoveel mogelijk uit een sessie te halen en in te spelen op de omstandigheden.

Bertram Red Squid Boilie

Bertram Waninge

Hallo, allemaal ik ben Bertram Waninge. Fanatiek karpervisser en fieldtester van The Baits. Voor mij zijn er binnen het karper vissen drie factoren van belang. 1-je montage, 2-locatie en 3- je raad het al, kwaliteitsaas. Vooral omdat ik op veel wateren vis waar elke aanbeet een dikke vis kan zijn wil niet twijfelen over mijn aas. Ik sta volledig achter elk product binnen onze range en vertrouw er blindelings op, om dit op elk water toe te passen. Ik weet dat het werkt en dat geeft mij enorm veel rust en vertrouwen in mijn visserij. Met vertrouwen en doorzettingsvermogen is succes gegarandeerd!

Team The Baits

Sander Hobbenschot

Ik ben Sander Hobbenschot. Een aantal jaar geleden heb ik de overstap gemaakt van roof&feeder visser naar het karpervissen. Mijn visserij bestaat voornamelijk uit het bevissen van afgesloten putten en kleine kanaaltjes. Vooral op drukke beviste wateren probeer ik altijd iets anders te doen dan de rest. Met het aas van The Baits ben ik in elk geval zeker van mijn aas, en hoef ik mij daar nooit zorgen om te maken en ik mij meer kan focussen op de andere factoren van mijn visserij. Mijn persoonlijke favorieten zijn de Red Squid en de Interceptor.

Team The Baits

Jip Wubbels

Mijn naam is Jip Wubbels, 22 jaar oud en woonachtig in de Achterhoek. De visserij op de stromende beken en de diepe zandafgravingen is wat mij trekt. Naast dat ik fan ben van struinend vissen ga toch het liefst op pad om statisch de karpers te benaderen. Ik probeer mijn vistijd dan ook zo goed mogelijk te benutten, natuurlijk in combinatie met goed en betrouwbaar aas! Binnen het team van The Baits houdt ik mij bezig met social media en natuurlijk het testen van producten.

 

Team The Baits

Marc Henstra

Mijn naam is Marc Henstra 47 jaar woonachtig in Hoogeveen. Vanaf mijn 6e al met mijn vader aan de water kant te vinden. ‘S morgens de wekker om 4.00 en dan vissen met mijn oom en kan je wel zeggen dat het met de paplepel is ingegoten. Ik heb de boilies van Jeroen en Frank kunnen bekijken en kunnen proeven en moet zeggen dat het er allemaal goed uitziet. Goede structuur en bomvol ingrediënten, Ik ga hier dan ook met volle vertrouwen mee vissen.

Team The Baits

Philippe Rousseau

The Baits Frankrijk
Philippe is onze man in Frankrijk. Hij vist daar bijna honderd nachten per jaar. Hij is het aanspreekpunt van The Baits in Frankrijk. Vist al sinds jaar en dag op karper en beschikt zo over een enorme schat aan informatie waar wij gebruik van mogen maken. Elk jaar vissen wij meerdere socials samen in Frankrijk.

Team The Baits

Rinze Beverwijk

Mijn naam is Rinze Beverwijk. Na een relatief korte ”pauze” heb ik de draad van actief karpervissen weer opgepakt. De zoektocht naar een aas wat bij mij past duurde niet zo lang. De jongens van The Baits hebben ”goud” in handen en dat leverde mij al snel een serie fraaie vissen op. Het gaf mij weer energie die nodig is om mijn visserij te kunnen uitvoeren. Zoeken, peilen, observeren, aanvoeren en het juiste moment afwachten om toe te slaan. Ik ben een zeer energieke en vooral fanatieke visser die geen uitdaging uit de weg gaat. Deze stap is vast weer een begin van vele hoogtepunten en avonturen. Mocht je meer willen weten, waarom ik voor dit aas heb gekozen, stuur mij dan gerust een berichtje via social media.

Team The Baits

Roel Mulder

Mijn naam is Roel Mulder en kom uit de regio Zwolle. Mijn visserij bestaat vooral uit de vrije dag- en avonduurtjes. Even de dagelijkse drukte ontwijken en genieten van onze hobby. Af en toe met de boot het grote water op en ieder jaar probeer ik minimaal 1 buitenlandse vistrip te maken. Al heel wat jaren zet ik de producten van The Baits zonder twijfel in voor mijn visserij. Vaak instant dus zonder voorvoeren. Mede door het vertrouwen in de kwaliteit van de producten vang ik de karpers elke keer weer op deze manier van vissen. Ligt het hapje van de jongens uit Nijeveen op de juiste plek dan zal onze vriend karper dit niet kunnen weerstaan. Ik zeg altijd; aan het aas ligt het niet! Mijn favorieten zijn de Fruitbomb en de Red Squid.

Team The Baits

Harm Altena

Mijn naam is Harm Altena en woon in Wanneperveen. Ik vis voornamelijk vanuit mijn karperboot en mag dus graag vissen op groot water. Ik kan genieten van elke aanbeet en de spanning van wat er uit het grote water naar boven komt. Ik probeer ook elk jaar naar buitenland te gaan om daar achter de karpers aan te gaan. Een betaalwater of openbaar water maakt mij dan niet zoveel uit als ik maar geniet van het plezier, de omgeving en natuurlijk veel vangsten. Ik vis al vanaf het begin met The Baits. Ik heb Jeroen en Frank leren kennen op een plaatselijk water. Inmiddels vis ik alweer 10 jaar met de boilies van hun. Mijn favoriete boilie op groot water is de Fruitbomb. Verder vis ik graag met de Interceptor en Red Squid producten.

  De beste aasreactie komt van stoffen die worden geproduceerd door het natuurlijk voedsel van de karper

Volg ons op de diverse social media voor de laatste vangsten, films en meer.
  • Service 99% 99%
  • Voorraad 85% 85%
If only the best is goed enough!
© The Baits 2015. Niets van deze site mag worden gekopieerd zonder toestemming van de auteurs. Heeft u vragen over onze producten, dan kunt u een mail sturen naar info@thebaits.com