Introduction
De mensen achter The Baits

 

The Baits bestaat uit twee eigenaren, Frank Penning en Jeroen Luppe. Het boiliebedrijf The Baits bestaat al jaren maar verdween in de loop der tijd wat naar de achtergrond bij de vorige eigenaar. Wij hebben The Baits in 2014 met hetzelfde concept maar met een frisse blik opnieuw opgestart. Uiteraard met dezelfde range en dezelfde beproefde recepten. Natuurlijk hebben wij wat mensen om ons heen die op de achtergrond met ons meedenken en helpen. Geen groot test team want het testen van onze producten is niet meer nodig, deze waren toch al bewezen succesvol. Hieronder willen wij de mensen achter The Baits aan je voorstellen.
Team The Baits

Frank Penning

Eigenaar van The Baits.
Tijd is een belangrijke factor in het vissen, iets dat je niet kan kopen. Kwaliteit is wel te koop en daarom doe ik daar geen consessies aan. Ik zorg er voor dat alles in de puntjes klopt, zorgvuldig voorbereiden en mijn aas doet de rest. Keep it simple iets dat veel mensen vergeten.

Team The Baits

Jeroen Luppe

Eigenaar van The Baits.
”Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”. Ik ga u hier dan ook niet vertellen dat ons aas het beste is, dat moet u zelf maar eens een keer ervaren. De uren die ik vis wil ik zo effectief mogelijk benutten en bereid mijn voerstek dan ook zo goed mogelijk voor. Ik kan genieten van elke karper die ik vang en er is niets mooier dan een karper te vangen met mijn eigen aas!

Team The Baits

Richard Hoogstraten

The Baits Nederland
Ik zie mijzelf als klankbord voor Jeroen en Frank. Zowel op commercieel en marketing gebied maar ook zeker als visser. Ook verzorg ik een deel van de teksten en fotografie voor publicaties. Ik mag graag voor meerdere weken alleen, al vissende door Frankrijk zwerven. Ik ben geen technische visser en wil geen digitale hulpmiddelen gebruiken maar benut wel het voordeel van heel goed aas.

Team The Baits

Philippe Rousseau

The Baits Frankrijk
Philippe is onze man in Frankrijk. Hij vist daar bijna honderd nachten per jaar. Hij is het aanspreekpunt van The Baits in Frankrijk. Vist al sinds jaar en dag op karper en beschikt zo over een enorme schat aan informatie waar wij gebruik van mogen maken. Elk jaar vissen Richard en Philippe meerdere socials samen in Frankrijk.

Team The Baits
Team The Baits
 

De beste aasreactie komt van stoffen die worden geproduceerd door het natuurlijk voedsel van de karper

Volg ons op de diverse social media voor de laatste vangsten, films en meer.
  • Service 99% 99%
  • Voorraad 85% 85%
If only the best is goed enough!
© The Baits 2015. Niets van deze site mag worden gekopieerd zonder toestemming van de auteurs. Heeft u vragen over onze producten, dan kunt u een mail sturen naar info@thebaits.com